Idén is lesz Kajak-Kalandtábor

Tervezed már, hogy a gyermekednek milyen nyári táborozási lehetőséget válassz 2021-ben? Amennyiben igen, és fontos szempont számodra, hogy a gyerekek szabad levegőn legyenek, sokat sportoljanak, jó közösségben töltsék el a napot kiváló programok segítségével, akkor válaszd a Kajak-Kalandtábort, amelyet idén 5 alkalommal szervezünk meg, napközis tábor jelleggel, a szakosztályt támogató Dunai Vízisport Alapítvánnyal karöltve, 8-14 éves gyerekek számára.

A tábor hétfőtől péntekig, naponta 8-16 óráig tart, napi háromszori étkezéssel.

A táborok időpontjai és a vezető edzők:

  • június 21-25. Fazekas Botond
  • június 28-július 2. Árkosi Gábor
  • július 5-9. Sinkó László (Simi)
  • augusztus 2-6. Sinkó László (Simi)
  • augusztus 9-13. Németh István (Putyu)

Táboronként maximum 25 főt tudunk fogadni, így aki előbb jelentkezik, annak lesz helye.
A részvételi díj 35 000 Ft/hét. Testvéreknek és több heti táborozás esetén kedvezményt biztosítunk.

A táborba való jelentkezésnek még nem, de a táborban való részvételnek feltétele, hogy a gyermek rendelkezzen egy úszás papírral, ami bizonyítja, hogy 200 métert egyben le tud úszni (ennek megszerzéséhez támogatást tud adni a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztály is, érdeklődni a szervezőknél lehet ezügyben).
Szakosztályi tagok, testvérek részére, illetve több héten való részvétel esetén kedvezményes a részvételi díj.

Miért érdemes ezt a tábort választanod?
Mivel Göd a Duna mellett fekszik, így rengeteg lehetőséget kínál a folyó közelsége fiatalok és felnőttek részére egyaránt, és ezek kiaknázásának első lépése lehet a vízi jártasság megszerzése, akár már kisgyermek korban.

Az edzők mellett a gyerekeket idősebb kajakosok is segítik a hét folyamán, így mindenkire folyamatos figyelem irányul.
Kiemelten fontos tudnia mindenkinek, hogy a vízen lévő gyerekeket minden esetben motoros hajó vizsgával rendelkező edző kíséri motorcsónakkal, és természetesen, kötelező része a szerelésnek a mentőmellény, amit az egyesület biztosít.
A hét során először kenuval mennek a résztvevők, utána a partközelben történik az ismerkedés a kajakkal, ott tanulják meg a beszállás, az irányváltás, a megállás és a kiszállás fortélyait, péntek délutánra pedig eljutnak egy olyan szintre, hogy önállóan képesek már bemutatni a kajak tudásukat a szülőknek (bemutató vagy „tribün” evezés), akik a partról nézhetik gyermekük produkcióját.

A tábor során játékos formában ismerkednek meg a táborozók a kajakozás alapjaival, mindezt szakértő felügyelet mellett. Az egyesület kajak edzői tartják a tábort, mert ők rendelkeznek megfelelő vízi jártassággal, illetve tudják, miként kell több gyereket egyszerre felügyelni, hiszen minden nap ezt csinálják a hétköznapokban is az edzéseken. Mindezek mellett olyan egyéb kiegészítő foglalkozások is lesznek a tervek szerint, amelyek ennek a korosztálynak az érdeklődését felkeltik.

Aki egyszer kötődik a víz világához, ehhez a különleges környezethez, az egész életében vágyik majd rá, hogy részese legyen ennek az élménynek, és a Duna-part az itt élők számára tálcán kínálja ezt a lehetőséget!

Jelentkezés:
Győrvári Csilla
tabor@godikajak.hu
+36204934183

Jelentkezési lap elérhető itt.