A huzellásokkal folytatódott az iskolai kenuoktatás

A tanévkezdés hetében folytatódott a Gödi SE tavasszal megkezdett iskolai kenu-oktatóprogramja. A héten a Huzella iskola növendékei ismerkedtek a vízi sport alapjaival.
A GSE idén indult új projektje tavasszal kezdődött, azonban a Duna áradása miatt az iskolaév utolsó napjaiban nem maradt lehetőség a folytatásra, így a program áthúzódott az idei tanévre.
 
A remek időt kihasználva csütörtökön két osztály kenuzott a Huzella Tivadar Általános Iskolából.
Az első Stiglincz Orsolya vezetésével, három hajóval szállt vízre. A 6.d osztályt Bilkó Magdolna tanárnő kísérte az alsógödi vízitelepre, 10 órára. A segítők Ács Enikő, Török-Kondri Vanessa és Kóreh Ferenc voltak.
 
A második csoport, a 6.a osztály, délre érkezett, Gács Zsuzsanna tanárnővel. Ők tavaly tavasszal, negyedikesként már jártak nálunk kenuzni. Az osztályból többen kajakoznak, illetve vannak olyanok is, akik részt vettek a nyári táborban, így már ismerősként üdvözölhettük egymást. A gyerekek rövid elméleti oktatás után ültek hajóba. Akik tudnak kajakozni, ők kajakkal, akik nem, azok kenuval indultak útnak; a Homoksziget mellett eveztek, majd kiszálltak a partra. Akik szerették volna kipróbálni a kajakot - megtehették. A program részeként szabadon választható volt a további kenuzás, illetve a parti játék. Az idő gyorsan elrepült, a fiatalok remekül érezték magukat. A motoros kíséretet Sinkó László biztosította.  A segítők: Szabó Judit, Németh István és Kóreh Ferenc voltak.
 
A csütörtöki fényképek a honlapunk galériájában megtekinthetőek.