Ellepték a gödi kajakosok a hegyeket!

November második szombatján, kihasználva a szép időt, Simi csoportja túrázott egy hosszabbat a Naszályban. Putyuék a Nagy Hideg-hegyet hódították meg. KajakStartosaink is családokkal együtt túráztak a hegyekben. Gábor a nagyokkal Naszályban tartott futóedzést.

"A kiránduláson a Kajak Start programból idén felkerülő, és hozzánk csatlakozó 10 éves gyerekek vettek részt, a csapat létszáma ezen a szombaton 17 fő volt.

Gödről indultunk vonattal, a túra útvonala: Váci vasútállomás -  Gombási pihenő - Látó-hegy (534 méter magasan)- kilátó (652 méter magasan)- Gombási pihenő - Váci vasútállomás volt. A mindösszesen 22 kilométernyi utat a gyerekek vidáman és lendületesen tették meg. Túrázás közben a kökény és csipkebogyó kóstolgatása sem maradhatott el. A Látó-hegyről a tiszta,napos időben csodálatos panoráma tárult elénk.

Szakosztályunkban a  nevelési folyamat része, hogy a környék természeti értékeit megismertessük a tanítványainkkal. Ennek kertében az idei őszi-téli időszakban több hasonló kirándulást tervezek a fiataloknak."- értékelte Sinkó László a hétvégét.