Apad a Duna – szakosztályunk köszönetet mond a sok segítségért

Jelentősen apad a Duna a vasárnapi tetőzéshez képest.

Korábbi képeink tanúsága szerint a víz a sportház előtti korlátot ellepte, szerda délelőtt a vízszint már az épület küszöbszintje alatt volt. A szivattyúk már nem kell, hogy a ház mögül jövő és a zsákok között beszivárgó vizet visszatolják a Dunába. A stég a ház magasságával egy vonalban van, arra már megoldható a kilépés. A csónakház és a sportház közötti terület továbbra is munkaterület, a betont vizes homok, zsákok, tömlők és elektromos kábelek borítják. A vízitelep a strand felöl száraz lábbal megközelíthető, a sportház déli oldalán, a homokzsákokon kívüli területen óráról-órára kevesebb a víz.

Az elkövetkezendő időszak a helyreállítás, takarítás, területrendezés időszaka lesz, a szakosztály és az alapítvány vezetése bízik a további összefogásban; a munka ütemezése várhatóan néhány napon belül megkezdődik.

A Gödi Sportegyesület Kajak-kenu Szakosztálya és a Dunai Vízisport Alapítvány ezúton is köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik az árvízi munkálatokban segítettek, az ott dolgozókat támogatták!