Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Hat dobogós helyezés az U8-14-es Heraklész felmérőn!

Február 18-án rendezték a Gyulai Zsolt Regionális Akadémia U8-U14-es korosztálya részére a felkészülési időszak második Heraklész Fizikai Felmérőjét! A Gödi SE kajak-kenu szakosztályából sajnos megint sok versenyző hiányzott betegség miatt, azonban az egyesület így is 32 versenyzővel vett részt a felmérő versenyen, amelyet az UTE pálya Szilágyi utcai telepén rendeztek.

6 dobogós helyezést értek el a gödi kajakosok. A 2 győzelem mellé 1 második helyezést, és további 3 harmadik helyezést gyűjtöttek, ezen kívül 6 versenyző végzett még az első 4-6. hely valamelyikén. A téli alapozás végéhez közeledve ezek az eredmények jó visszajelzést adnak a sportolók és edzőik részére, hogy milyen minőségű munkát sikerült elvégezniük, a tavaszi vízre szálláshoz közeledve pedig karnyújtásnyi távolságra kerül a versenyzők részére a szabad vízen evezés, amit annyira várnak már!

Az erőfelmérő azt jelenti, hogy több fizikai paramétert tesztelnek a gyerekeken, hogy minél jobban kirajzolódjon, jelenleg miben, milyen képességeikben erősek a versenyzők, és mit kell majd jobban fejleszteni az edzőiknek. A futások közül mindenkinek volt 30 m-es sprint, illetve a fiatalabbaknak (korosztályonként növekvő távolsággal) 1200-2400 m közötti tartós futás, a 13-14 éveseknek „Cooper” futás (vagyis 12 perces futás). A nyújtón kétféle gyakorlat volt, a fiatalabbaknak behajlított könyökkel 40” függés (rögzített karú lógás), a 11 év felettieknek húzódzkodás 30” alatt. A támasz gyakorlatokból is 2 félét csináltak a jelenlévők, a 11 év alattiak 1 percig „plank”-eltek, az idősebbek 30”-ig fekvőtámaszokat végeztek. A hasizom gyakorlatok között a 13-14 évesek 30”-ig lábemeléseket végeztek bordásfalon, a fiatalabbak pedig 1 percig „netfit” hasizom” gyakorlatokat csináltak.

Ezek összesített eredményeit korosztályonként sorrendbe állították, és ezek alapján hirdettek végeredményt.

Az alábbi eredményeket érték el a gödi kajakosok:

1. hely
Kovács Bozsidár U12
Lepkó Sarolta U13

2. hely
Erdős Nóra U11

3. hely
Varró Marcell U10
Bor Lilien U11
Turi Angéla U13

4. hely
Bohus-Magyar Zselyke U10
Czirbus Máté U13

5. hely
Ilyés Vilmos U10
Slezsák Tamás U12
Rózsa Julianna U14

6. hely
Szabó Balázs U12