Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A GSE is csatlakozik a Magyar Vízitúrázás Napjához

A Duna-Régió Vízi-turisztikai Szövetség 2015-ben is meghirdeti az ország teljes területére, összes vízére a Magyar Vízitúrázás Napját és várja a csatlakozókat, akár szervezőként, akár túrázóként. A kezdeményezéshez a Gödi SE szakosztálya június 26-án csatlakozik.

A gödi kajakosok a Kajak-Kaland tábor első hetének végén Göd és Dunakeszi között kapcsolódnak a programhoz.

Az egyedülálló rendezvénysorozat célja: egy országos méretű rendezvénysorozathoz kötött nap létrehozása, a vízi sportok, a hazai vízitúrázás és a vízterületek népszerűsítése, magyar vízi kultúra és történelem széles körben való megismertetése és életben tartása.

Az események minden helyszínen ingyenesek, a helyi szervezők összefogásával kerülnek megrendezésre.

Időpont: 2015 június 29. (Nemzetközi Duna-nap és az előtte lévő hétvége, a GSE 26-án csatlakozik a kezdeményezéshez).

Az esemény fővédnöke: Áder János, Magyarország Köztársasági Elnöke.
Az esemény házigazdája: Horváth Csaba, olimpiai és világbajnok kenus, a Duna-Régió Vízit-turisztikai Szövetség elnöke. 
Központi rendezvény: Leányfalu, Vadkacsa Vízi Bázis

Túrázók számára: a Magyar Vízitúrázás Napja eseményei, elérhetőségei és információi folyamatosan követhetők a facebook-on illetve a https://viziturazasnapja.dr-vtsz.hu weboldalon. Az eseményekre a helyszíneken kell jelentkezni a helyi szervezőknél. A Duna-Régió Vízi-turisztikai Szövetség minden segítséget megad azért, hogy minél többen juthassanak el egy-egy ingyenes népszerűsítő vízitúrás rendezvényre.

A szövetség hivatalos elérhetőségei: www.dr-vtsz.hu – office@dr-vtsz.hu; +36 20 515-0911