Gödiek a szegedi világkupán

A Göd SE kajakosainak egy kicsi, de lelkes csapata részt vett szurkolóként a Szegeden megrendezett kajak-kenu világkupán, ahol a GSE korábbi versenyzője, Hagymási Réka kétszer is a dobogóra állhatott..

"Nagy élmény volt számunkra a verseny hangulata, és az, hogy élőben láthattuk a világ legjobb kajakosait és kenusait. Fantasztikus volt látni, hogy volt olyan futam, ahol két magyar egység is a dobogóra állhatott, s örömmel láttuk, hogy az utánpótlásból beérett versenyzők is megállták helyüket a nemzetközi mezőnyben. Újdonság volt a vegyesváltó, melyet először rendeztek meg a sportág történetében. Elismerés illeti a szervezőket is, remek volt a közvetítés, a kivetítő, ahol a futamok után rögtön láthattuk az összefoglalót, a legjobb pillanatokat. Mindenki nagyon jól érezte magát, élményekkel gazdagodva tértünk haza" - értékelt Sinkó László edző.

A világkupán a GSE korábbi kajakosa, Hagymási Réka (a fotón elöl) a Takács Tamara, Hagymási, Fazekas-Zur Krisztina és Vad Ninetta összeállításban K-4 500 méteren ezüstérmet nyert, K-2 200 méteren Szabó Ágnessel bronzérmes lett.

(fotó: Szalmás Péter)