Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A gödi kis eszkimók, kis indiánok 12 érmet gyűjtöttek Csepelen

Fadd-Domborin, Mosonmagyaróváron, Tiszaújvárosban és Budapesten, a Csepeli Kajak-Kenu Egyesületben rendezték meg hétvégén a négy tusából, célba dobásból, húzódzkodásból, illetve hendikepes futásból és kajakozásból-kenuzásból álló Eszkimó-Indián Játékokat. A gödiek Csepelen versenyeztek, 12 érmet gyűjtöttek.

A hazai szövetség beszámolója alapján az elmúlt évhez hasonlóan ismét rengeteg gyermek megmozdult: 850-en vettek részt a hétvégi eseményen.

Csepelen szerepeltek a legtöbben, közel háromszázan vettek részt a két napos viadalon, amely látványos küzdelmeket és remek hangulatot hozott, és a nagy létszám miatt a bíróknak is ki kellett tenni magukért.

„Csepelen a programot mi kiegészítettük népi játékokkal, valamint arcfestéssel, amit nagyon szerettek a gyerekek. Ahogyan a többi helyszínen, természetesen a győztesek nálunk is megkapták az Eszkimó-Indián Játékok bajnoka feliratú pólót. A srácok nagyon szeretik ezt a versenyt, hiszen itt nem csak kajak és kenu tudásukról, hanem sokoldalúságukról is tanúbizonyságot tehetnek” – nyilatkozta a szövetség honlapján a korábbi olimpiai bajnok kajakozó Dónusz Éva, a csepeli viadal főszervezője.

"A gödi csapat mindhárom csoportból képviselte magát a megmérettetésen, ahol jó eredmények születtek. A programban szerepelt a kislabdával célba dobás, húzódzkodás, futás és evezés. A gyerekek nagyon élvezték a versengést, végig jó hangulatban telt a két nap. Kiélezett küzdelmekben remek eredmények születtek, tizenkét éremmel - köztük négy arannyal - térhetett haza csapatunk. Köszönjük a szülőknek a logisztikában nyújtott segítséget, a versenyen való buzdítást, a rendezőknek a szervezést" - mondta Sinkó László, a Gödi SE edzője.

Az eredménylista ide kattintva megtekinthető.

A GSE kajakosainak eredményei:

1. hely Rimár Szonja K-1, U13
1. hely Gál Tímea MK-1, U12
1. hely Lukács Kata MK-1, U11
1. hely Maszárovits László MK1, U9
2. hely Bíró Dominik MK-1, U13
2. hely Sinkó András MK-1, U13
2. hely Gál András MK-1, U10
2. hely Rácz Brigitta MK-1, U10
4. hely Sipos Kincső MK-1, U12
4. hely Manninger Zsigmond MK-1, U11
5. hely Rácz Zsuzsanna MK-1, U12
6. hely Vasvári Hunor MK-1, U13
7. hely Maszárovits Miklós MK-1, U13
7. hely Hagymási Zita MK-1, U11
10. hely Tubak Zalán MK-1, U12
11. hely Pór Levente MK-1, U13
11. hely Szilva Simon MK-1, U11
14. hely Tubak Levente MK-1, U13
16. hely Németh Botond MK-1, U11