Gödi kajakosok a Váci Világi Vigalomban

A Gödi SE kajakosainak kis csoportja, Sinkó László vezetésével, 12 fővel részt vett a Váci Világi Vigalomban, a kajak-kenu sportág népszerűsítése okán rendezett esti, lampionos felvonuláson.
 
 
"Nagy élményt jelentett a gyerekeknek együtt evezni világklasszis versenyzőinkkel, például Dónusz Évával, Kammerer Zoltánnal. A rendezvénynek nagy sikere volt, az egész Duna-part a felvonulóknak tapsolt. A háromnapos program alatt a felállított sportág-népszerűsítő pavilonban a marosi, váci kajakosok fényképei, ereklyéi mellé szakosztályunk életét megjelenítő tablóink is ki lettek állítva. Köszönjük a rendezőknek az esti evezést, és hogy bemutatkozhattunk a rendezvényen." - mondta Simi.
 
A Váci Világi Vigalom egyik jelentős, sportág-népszerűsítő rendezvénye volt a kajakos program, melynek szervezője a Váci Kajak-Kenu Baráti Kör Egyesület volt, fővédnöke Fidel László olimpiai ezüstérmes, 5-szörös világbajnok kajakozó.

A népszerűsítő sátorban megtekinthető volt a Váci Sportmúzeum relikviáin keresztül a sportág váci története, e mellett hajókiállításra, hajóbemutatóra került sor, sőt, kajak ergométer kipróbálására is lehetőség nyílt, továbbá beszélgetés zajlott a sportág hírességeivel, akikkel közös fotók is készülhettek.