Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Gödi csapatverseny-győzelem Verőcén és Nagymaroson

Az országos bajnokságot követő többnapos pihenő után az augusztus 20-ai hosszúhétvégén megkezdődtek a dunakanyari régiós versenyek. A GSE kajakosai nagy számban vettek részt a viadalokon a verőcei és a nagymarosi versenyen, ahol jelentős előnnyel nyertük a csapatversenyt.

A szakosztály az előző évekhez hasonlóan nagy létszámmal, mintegy 60-60 fővel vett részt a két kupán. Augusztus 21-én Verőcén, majd 22-én Nagymaroson teljesítették a fiatalok a 2000 – a legifjabbak az ezer – méteres távot. A viadalokon közel 20-20 futamot írtak ki a szervezők.

„A hosszabb pihenő miatt a versenyzők teljesítménye még nem volt tökéletes, de az elszántság és a lendület töretlen volt. Fiataljaink a népes mezőnyben is remekül helyt álltak. Például Nagymaroson, a legtöbb indulót, 37 főt számláló mini kajakos I. korcsoportos fiúknál 14 gödi állt rajthoz, közülük hárman is érmes helyezést értek el. Az eredményeink azt mutatják, hogy minden korosztályban kiegyensúlyozottan tudunk teljesíteni, mindhárom csoportból szépen gyűjtötték kajakosaink az érmeket és helyezéseket. Mindkét versenyről sikerült elhoznunk a csapatverseny győztesének járó kupát is. Verőcén és Maroson is remek volt a hangulat, családtagok, barátok és sporttársak bíztatták a versenyzőket. Köszönjük a vendéglátást mindkét csapatnak, szombaton találkozunk a Göd Kupán!” – értékelt a versenyek után Sinkó László edző.

A Verőce Kupán a csapatversenyben 8 klub között a Gödi SE 360 ponttal zárt az élen, második a házigazda Verőcei Kajak-Kenu SE (150 pont), harmadik a Regatta 2000 Dunakeszi Kajak Club (137 pont).

A nagymarosi Dunakanyar Kupán 10 egyesület közül nyerte el az összetett elsőséget a gödi csapat 316 ponttal, megelőzve a második helyezett vendéglátó nagymarosiakat (167 pont), és a tabella harmadik helyén záró verőceieket (115 pont).

Verőcén 8 darab első, 9 második és 7 harmadik helyezést szereztek a Gödi SE versenyzői. Nagymaroson kilencszer állhattak fiataljaink a dobogó legfelső fokára, hétszer a második és háromszor a harmadik fokára.

A Gödi SE sportolóinak verőcei eredményit ide, nagymarosi eredményeit ide kattintva olvashatják.

Fotókat a Facebook-oldalunkon itt és itt talál.

Augusztus 29-én Gödön a Göd Kupával folytatódik a régiós versenysorozat.