Fadd-Domboriban készült az ifjabbakból álló csapat

A Gödi SE kajakos szakosztályának fiatalabbakból álló csoportjai Árkosi Gábor és Mizser Diána vezetésével Fadd-Domboriban edzőtáborozott. A csapat kiváló pályán készülhetett a hétvégi országos bajnokságra.

„Immáron második éve töltöttük a nyári edzőtáborunkat a Gödtől mintegy 200 kilométerre található festői környezetű dunai holtág partján fekvő Fadd-Domboriban. A helyszínválasztás nem a véletlen műve, hiszen a holtágon kialakított 1000 méteres kibójázott versenypályán, az adott korcsoportok különböző versenytávjait tudtuk állóvízi körülmények között gyakorolni, mely remélhetőleg hasznos lesz a hétvégi országos bajnokság tekintetében. A táborban két csoportból közel 40 gyerek vett részt” - mondta Árkosi Gábor.

Az edző azt is kifejtette, hogy az edzéseket igyekeztek együtt megtartani, annak reményében, hogy a közösen végzett munka és az utána való pihenésnél nincsen jobb közösségformáló program.

„A napjaink egy klasszikus edzőtábori menetrend szerint zajlottak: reggeli, edzés, ebéd, csendespihenő, edzés, ezt a ritmust a gyerekek hamar megszokták. A kezdeti nem éppen ideális időjárási körülmények a második nap végétől kezdve tökéletessé alakultak, napfényes hetet biztosítva a gyerekeknek az edzésekhez, alkalmat adva a kemény munka utáni fürdőzéssel való felfrissülésre. Reméljünk, hogy a versenyzőink és a szabadidős sportolóink egyaránt vittek valami hasznosat haza magukkal ebből a közösen eltöltött egy hétből. Az edző véleménye természetesen csak egy a sok közül, de én jól éreztem magam. Szeretnénk köszönetet mondani azoknak a szülőknek, akik az eszközök és a gyerekek szállításában segédkeztek, nélkülük nem jöhetett volna létre a tábor” - fogalmazott Árkosi Gábor.

Fotók a galériában találhatók.