Edzőtáboroztak a kölyökválogatottjaink

A Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának két kölyökválogatott versenyzője, Rimár Szonja és Sinkó András a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett kölyök válogatott edzőtáborban vett részt május első hetében.

A lányok Gyomaendrődön készültek Hargittai István és Major Ildikó vezetésével, a fiúk pedig Alcsin táboroztak Rohony Balázs és Agócs Mihály irányításával.

"Fiataljaink mögött egy kemény, munkával eltöltött hét van. Napi két-három edzés, sok-sok kilométer, kiegészítő foglalkozások, nyújtás, játék szerepelt a programban. Sokat jelentett számukra, hogy a korcsoportjuk legjobbjaival vetélkedhettek. Köszönjük a szövetségnek a lehetőséget, az irányító edzőknek a munkájukat!" - mondta Sinkó László edző.

Rimár Szonja: "Az edzőim a válogatott edzőtáborban Hargittai István és Major Ildikó voltak, akik kemény edzéseket tartottak a csapatunk számára. A napi két edzés mellett viszont egy nagyon jó társaság egyik tagja lehettem. A vízi edzéseinken kívül még voltak kiegészítők, például kondi és futás, amikben szintén sokat fejlődtem. Programként még az első nap lementünk a Gyomaendrődön megrendezett Sajt és túrófesztiválra. Összességében nagyon örülök, hogy részt vehettem ebben a táborban!"

Sinkó András: "Nagyon jól éreztem magam az edzőtáborban, sok új barátot szereztem. Napi két evezés volt tükörsima vízen. Minden nap volt kiegészítő tevékenység is, például futás, erősítés, nyújtás. Esténként pedig jókat fociztunk. Szombatra nagyon elfáradtam, mégis szívesen gondolok vissza az edzőtáborra."