Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

A Duna Arénában két gödi kajakos úszhatott döntőt

A Nemzeti Sportközpontok tanuszodák közti úszóversenyének döntőjét a Duna Arénában rendezték december 7-én. A területi versenyről továbbjutó két gödi kajakos, Varró Csenge és Erdős István a 8x50 méteres gyors váltóban mérkőzhetett meg a 2017-es FINA vb-nek is otthont adó létesítményben.

A területi versenyt Dunakeszin a Gérecz Attila Tanuszodában bonyolították le november 23-án, ahol 18 gödi kajakos résztvevő közül ketten állhattak győztesként a dobogó tetejére: Varró Csenge a III. és Erdős István a II. korcsoportban. A Dunakeszin indulók a gyáli tanuszodában versenyzőkkel kerültek egy csoportba. Az időeredmény alapján mindkét gödi sportoló bekerült a fináléba, ahol a 8x50 méteres gyors váltóban a 4. helyen végeztek.

„A gyerekeknek nagy élmény volt a 2017-es úszó világbajnokság helyszínén vízbe ugrani." Edzőjük, Németh István elégedett volt tanítványai kiegészítő sportágban nyújtott teljesítményével.

Területi versenyt több mint 20 hazai településen rendeztek.