Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Csapatépítésnek is bevált a legkisebbek őszi edzőtábora

Az őszi szünet kezdetén alapozó edzőtáborban vettek részt a a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályából a legkisebbek, Németh István vezetésével. 

Az edző így értékelte a három napos összetartást: „Tizenöt fő részvételével bonyolítottuk le a tábort, a főhadiszállást a gödi sportház tetőterében alakítottuk ki. A csodálatos, ősz eleji időjárás lehetővé tette a változatos edzéseket: volt evezés a Dunán, biciklizés Verőcére, erősítés a konditeremben, és labdajátékok is szerepeltek a programban. Dunakeszin, a Katonadombon is jót játszottak és erősítettek a fiatalok. Meglepetésként az edzőtábor végén meglátogattuk az esztergomi aquaparkot. Mindenki remekül érezte magát ebben a pár napban, ami sokat jelentett a csapatépítés szempontjából. Ezúton szeretném megköszönni Gabányi Balázsnak és Vadász Anitának a segítséget! A következőkben megkezdjük a téli felkészülést, melynek részeként majd úszunk, futunk és erősítünk.”