Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Gödi érmek a Vízitúra Kupa első fordulójáról

Május 17-én, szombaton rendezték meg az idei Vízitúra Kupa első fordulóját a szentendrei Dunaágban. A viadalon túrakajakban, túrakenuban és sárkányhajóban is termett babér a gödieknek. Szakosztályvezetőnk, Nagy Árpád, Fanni lányával aranyérmet szerzett. a kajak vegyespárosok között.

A seniorok között Barazutti László, Olasz Nándor és dr. Oláh Gábor a hármas túrakenuk versenyében a 3. helyen végzett. A gödi sárkányok csapata a 10 km-es távon ezüstérmet szerzett.

"Az idei év első versenye Budapestről, a pünkösdfürdői BKV Sport Centrumból indult. A szentendrei Dunaágban kellett feleveznünk, a leányfalui Kacsa-sziget megkerülése után pedig irány vissza a kiindulási ponthoz. Ez összesen 28 kilométeres távot jelentett. Napsütéses időnk volt, az egységünknek jól ment a verseny, remekül siklott a hajó" - mondta Nagy Árpád a győztes futam után.

A GSE kajakos szakosztályvezetőjének Fanni lánya még hozzátette: "a verseny végén kaptunk oklevelet, érmet és egy csuda finom csokitortát is!"

Eredmények itt.

A XIII. Vízitúra-kupa bajnokság következő fordulóját június elején, Szanazugban rendezik meg.