Hibaüzenet

Notice: Trying to access array offset on value of type null taxonomy_menu_trails_init() függvényben (/home/godikaja/domains/godikajak.hu/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.module 102 sor).

Az ifjú gödi kajakosok is a Nagy Hideg-hegyi futással búcsúztak a szezontól

November 18-án rendezte a Magyar Kajak-Kenu Szövetség a hagyományos őszi Nagy Hideg-hegyi futást. Az idei évben 46 tagszervezet több mint 1200 versenyzője - köztük a Gödi SE fiataljai - nevezett a közel 7,5 kilométeres, meredek terepen zajló futóversenyre.

A szervezők a célban meleg teával és egy szelet csokoládéval fogadták a résztvevőket.

A szezonzáró futáson a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya is képviseltette magát, idén Árkosi Gábor és Mizser Diána vezetésével vettek részt fiataljaink a jó hangulatú versenyen.

„Az idei évben úgy alakult, hogy az idősebb csoportomból csak páran jöttek el, viszont nagy örömömre a kicsik annál többen felfutottak a hegyre. Az időjárás idén sem fogadta kegyeibe a résztvevőket, de mindenki küzdött és felért a csúcsra. Örülök, hogy a tavalyi évhez hasonlóan most is részt vettünk a versenyen. Köszönjük a szervezést a szövetségnek!” - értékelt Mizser Diána.

A sportágból a férfiaknál Petró Erik, a hölgyeknél Csonka Eszter Lili volt a leggyorsabb - számol be róla a kajakkenusport.hu.