Újra Nagy Árpádot választották szakosztályvezetőnek

Tisztújító gyűlést tartott a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztálya április 7-én. A tagok újabb két évre adtak bizalmat az eddigi szakosztályvezetőnek, Nagy Árpádnak, aki a jövőben egy öttagú vezetőséggel irányatja a Duna-parti műhelyt.

A GSE közgyűlése egy héttel ezelőtt fogadta el az új Alapszabályt, mely lehetőséget ad arra - épp a kajakosok kezdeményezésére -, hogy a szakosztály vezetése akár öt főből állhasson, a korábbi három helyett. A gödi kajakosok éltek a lehetőséggel. A választás két évre szól.

A GSE kajakos szakosztályának vezetősége: Nagy Árpád szakosztályvezető, Fidlóczky Zsolt, Horváth Szilárd, Seregi Péter és Szabó László tagok.

A szakosztályvezetőségi tagokról honlapunkon itt olvashat bővebben.

"Köszönöm a sportolóknak, a tagságnak a bizalmat. A kibővített vezetőséggel már hosszú ideje közösen dolgozunk, az aktív szülői közösséggel és az edzőkkel közösen visszük a csapat terheit, de jó úton járunk. Szép eredményeink vannak a versenysport terén, az infrastruktúra-fejlesztés terén, a létszámunk gyarapodik, programjainkat évről-évre sikerrel tudjuk megvalósítani, és mindemellett a város közéletében, annak rendezvényein is megjelenünk. Ezt a munkát szeretném a csapattal a jövőben is folytatni!" - fogalmazott a régi-új szakosztályvezető Nagy Árpád, aki lányával rendszeres résztvevője a túraversenyeknek, maratonoknak.

A szakosztálygyűlés szabályos lebonyolítását dr. Horváth László, az egyesület elnöke vállalta magára.

A szakosztályt támogató Dunai Vízisport Alapítvány elnöke Török László, tagjai Vékony Katalin és Pór Miklós.