Négy edzőnk vett részt a szövetség januári továbbképzésén

Január második hétvégéjén kétnapos továbbképzésre utazott a Gödi SE Kajak-Kenu Szakosztályának edzői csapata. A tréninget a Magyar Kajak-Kenu Szövetség szervezte a csepeli Kolonics György Vízisport Központban. Az eseményen Mizser Diána, Árkosi Gábor, Németh István és Sinkó László vett részt a szakosztályból.

"Érdekes témák, kiváló előadók biztosították, hogy sok hasznos információhoz jussunk. A közös gondolkodás, az interaktív feladatok összekovácsolták az ország különböző részeiről érkező kajakos és kenus edzőket. Csáky László moderálásával sok fontos dolgot érintettünk az edzői szakma területéről, például a motiváció kérdését, a helyes célmeghatározást, a pozitív gondolkodást, a mozgástanítást, a drogprevenciót. Sikeres sportkarrier-felépítésről, élmények, kudarcok feldolgozásáról is meghallgathattunk egy előadást" - számolt be a továbbképzésről Sinkó László.  

"A tapasztalatokat olyan kiválóságok osztották meg velünk, mint például Szilárdi Katalin mesteredző, a londoni K2 1000 méteren olimpiai bajnok páros akkori edzője; Hűvös Viktor, az idei világbajnokság K2 200 méteren győztes duó trénere, Csabai Edvin szakmai igazgató, tizenhétszeres világbajnok kenus és Parti Zoltán szakedző, egykori világbajnoki érmes kenus" - tette hozzá a GSE edzője, aki optimistán zárta gondolatait. 

"Mindannyiunk számára nagy élmény volt ez a két nap. Reményeink szerint sikerül az előadás alatt hallottakat kamatoztatni, és felhasználni a csapatunk sikeressége érdekében."

(Fotó és videó: kajakkenusport.hu)