Kajakosaink is várják Riót

Már a gödi kajakosok is számolják az időt a riói olimpiáig. Ifjú sportolóink a napi edzések mellett sem felejtik el, hogy egy sportoló életében a csúcsot egy olimpiai részvétel jelentheti. A riói rajtig még 100 nap van hátra, a láng a brazil városban augusztus 5-én lobban fel. A fáklya már úton van Olümpiából - éppen 27-én érkezett Brazíliába -, a sportolók a felkészülés finisében vannak.

A GSE fiatal kajakosai példaképként tekintenek a nemzetközi sikereket elérő magyar sportolókra, pályafutásokat figyelemmel kísérik. Így vannak az ötkarikás játékokra készülő kajak-kenu versenyzőinkkel is, akinek drukkolnak a riói részvételhez, és bíznak a dobogós sikereikben. 

Gödről indult a háromszoros olimpiai bajnok Kammerer Zoltán, és a londoni ezüstnégyes másik tagja, Kulifai Tamás is. A fiatalok ezúttal is drukkolnak, hogy olimpikonjaink a válogatóversenyen olyan eredményt érjenek el, ami riói repülőjegyet jelenthet számukra, és a XXXI. Nyári Olimpiai Játékokról Kamera és Toma újabb éremmel térhessen haza...