Hat nap Dunavarsányban

A Gödi Sportegyesület Kajak-Kenu Szakosztályának két kölyökválogatott versenyzője, Rimár Szonja és Sinkó András is részt vett a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett korosztályos dunavarsányi edzőtáborban, október harmadik hetében.

 
A fiatalok hat napot töltöttek Dunavarsányban, ahol a kajakosok és kenusok, lányok és fiúk együtt edzettek. Ez jó alkalmat teremtett arra, hogy megismerjék egymást, amiből a későbbiekben mindenki számára hasznos sportbarátságok születhetnek. Az időjárás is kegyeibe fogadta őket, egy napot leszámítva jó vízen tudtak edzeni. Változatos programok tették teljessé az élményt, ilyen volt például Csáky László motivációs tréningje. A táborban többször megjelent Dónusz Éva olimpiai bajnok kajakos, és Kovács Tamás, a szövetség szakmai koordinátora, akik figyelemmel kísérték a gyerekek munkáját.
 
„Nagyon jól éreztem magam, de mellette nagyon kemények voltak az edzések. Jó társaságban és kitűnő szakemberek mellett dolgozhattam. Sok új barátot szereztem ezalatt a néhány kemény munkával eltöltött nap alatt" - emlékezett vissza Rimár Szonja.
 
Sinkó András is jól érezte magát a sok munka ellenére. „Nagyon jó volt az edzőtáborban. Két edző, Rohony Balázs és Hargittai István foglakozott csapatunkkal. A napi két edzéstől és a reggeli tornától nagyon elfáradtam. Kikapcsolódásként szerepelt vízilabda, foci, csocsó és biliárd is a programban."