A Gödi Körkép is foglalkozik az alapítványi változásokkal

Mint arról február végén hírt adtunk, a GSE kajakos szakosztályát támogató Dunai Vízisport Alapítvány elnöki tisztéről Dalnoki Tibor tavaly december végén lemondott, az új vezető Török László lett. A változásról a Gödi Körkép márciusi száma is beszámol.

A Gödi Körkép márciusi számát ide kattintva olvashatja, az Alapítványi változásról szóló cikket a  25. oldalon találja.

 

Török László váltja Dalnoki Tibort a Dunai Vízisport Alapítvány élén

A kajakos szakosztályhoz szülőként is kötődő Török László a jövőben az értékeket megtartva, az alapokat továbbépítve, új lehetőségek bevonásával kívánja az alapítványt a gödi kajak-kenusport és a vízi szabadidősport szolgálatába állítani.

- Két gyermekem is a szakosztály sportolója volt, szép 6-7 évet töltöttem szülőként a kajakosoknál – mondja Dalnoki Tibor. - Ez a kötődés megszűnt, de a 2015-ös létesítménybővítést és a szakosztály MAFC-os kiválás utáni megerősödését mindenképp segíteni szerettem volna. Jó kapcsolat kialakítására törekedtem a civil szervezetekkel, a várossal és a Gödi SE-vel is. Büszke vagyok a jól működő programokra, a KajakStartra, a KajakKaland-táborra, a Göd Kupákra, a Felnőtt kurzusokra. Úgy gondolom, egy új szemlélet újabb lendületet adhat a szakosztálynak és a gödi vízi szabadidősportnak, tömegsportnak. Úgy érzem, az utódom megfelelő választás volt, és olyan lendülettel viszi tovább az alapítvány ügyeit, hogy az legalább olyan támasza lesz a jövőben a gödi vízisport-életnek, mint az elmúlt évtizedben volt” – fogalmazott Dalnoki Tibor, aki köszöni a konstruktív együttműködést Barazutti László korábbi és Nagy Árpád jelenlegi szakosztályvezetőnek.

A 41 esztendős Török László három gyermek édesapja, Barnabás fián keresztül ötödik esztendeje kötődik a gödi kajaksporthoz. 2003-óta laknak Felsőgödön. A Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd a Közép-európai Egyetem üzleti iskoláján (CEU Business School) szerzett MBA-diplomát; pénzügyi és kontrolling pályán dolgozik 17 éve; jelenleg az orosz és török piac import transzferárazásával foglalkozik a Fordnál. Szakmai tapasztalatait a gödi vízisport terén is szeretné kamatoztatni.

- Látva a szakosztály eredményeit, biztos voltam benne, hogy az itt eltöltött idő és munka, a különböző korcsoportokban edző gyerekek sportra való nevelésén keresztül egy olyan befektetés, ami mindannyiunk javát szolgálja. Szeretem látni, ahogy a gyerekek fejlődnek, és megtanulnak küzdeni, megértik, hogy a kemény munka meghozza a gyümölcsét. Folytatni kell a már elkezdett ötleteket, valamint a támogatói háttér bővítését, tovább kell fejleszteni a szakosztály tevékenységét. A tagdíjfizető létszám kiterjesztése és az ebből építkező tehetséggondozás az én vízióm” - foglalta össze az alapítvány új elnöke. 

(Gödi Körkép/VF, fotó: Bea István)