Gödi kajakosokat is várnak a felsőgödi Guinness-rekordkísérletre

A Gödi SE sportolóit, köztük a kajakosokat is várják a szervezők az Európai Mobilitási Héten rendezendő Európai Autómentes Napokra, a leghosszabb csuklófogással összekapcsolódó emberi lánc 1811 fős Guinness-rekordjának megdöntésére.

A rekordkísérletre 2015. szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon 10 órától kerül sor. 

A II. Európai Mobilitási Hét Göd programsorozat csúcspontja lesz a Guinness-rekordkísérlet, aminek során Felsőgöd legnagyobb óvodáját (Kincsem Óvoda) és iskoláját (Németh László iskola) egy emberi lánccal kötik össze a résztvevők. A levegőből nézve a láncot alkotó emberek sétáló embert, kerékpárt, rollert, buszt formáznak majd. Ez jelképezi a gyerekek útját az óvodából az iskolába fenntartható közlekedési eszközök kombinálásával és a gödiek összefogását a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.

"A jelenlegi Guinness-rekordot egy japán város, Aomori tartja 1811 emberrel. A gödi kajakosokat ehhez a csúcsdöntéshez várjuk szeretettel, amennyiben van idejük, módjuk és kedvük csatlakozni egy nem mindennapi kezdeményezéshez!" - hívja fel a figyelmet Dégi Júlia főszervező.

A II. Európai Mobilitási Hét Göd sok más érdekes programmal is várja az érdeklődőket, köztük a gödi kajakosokat.

Bővebb információk az esemény honlapján és Facebook-oldalán.

Regisztráció: itt.